вівторок, 30 вересня 2014 р.

Читаємо Тараса,
учимося у нього.
 
 
 
30 вересня у читальному залі бібліотеки відбулись голосні читання віршів Тараса Шевченка, які проходили в рамках загальноукраїнської акції. Діти читали вірші напам'ять та з книг. По завершеню заходу діти колективно прочитали напам'ять вірш "Тече вода з-під явора". Кожен учасник голосних читань отримав у подарунок книжкову закладку.










середу, 24 вересня 2014 р.

      Завітай в книжковий дім,
 тут цікаво буде всім!
      Історія  "Спартака" -
історія великого подвигу
30 жовтня 2011 року Указом Президента України "... на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої вітчизняної війни 1941-1945 років, увічнення їх памяті..." було встановлене щорічне відзначення Дня партизанської слави 22 вересня.
22 вересня у читальному залі районної бібліотеки для дітей було проведено годину пам'яті  "Немеркнуче світло великого подвигу" на яку були запрошені учні 9-тих класів. Про діяльність партизан на Голованівщині розповіли директор музею історії голованівського району Іванчишина А.Г та голова районної ради ветеранів України Леонов І.О,
Бібліотекарі районної бібліотеки для дітей показали  слайдову презентацію  про діяльність молодіжної підпільної організації "Спаотак"
 

 

 

вівторок, 16 вересня 2014 р.


       Найкращий читач літа -2014!

12 вересня у читальному залі районної бібліотеки для дітей було підведено підсумки бібліотечного конкурсу "Найкращий читач літа - 2014". Переможцем конкурсу стала учениця 3-Б класу Грицюк Настя. Дівчинка поділилася враженнями від прочитаних влітку книг та отримала подарунки від бібліотекарів. Діти переглянули слайдову презентацію "Пам'ятники книгам" та розповіли про свої улюблені книги.

неділю, 7 вересня 2014 р.

 
 
Сім’я -  це скарб
4 вересня  у Голованівській районній бібліотеці для дітей відбувся круглий стіл, на тему "Сім’я - це скарб". 
 



середу, 3 вересня 2014 р.

 
         
Захисники України !!!




3 вересня  у Голованівській районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч читачів з солдатами, які воюють в зоні АТО. Затамувавши подих, слухали присутні розповідь молодшого лейтенанта 93-ої  окремої  механізованої  бригади Шварца В’ячеслава Володимировича і розвідника  3-го  окремого  полку  спеціального призначення Григораша Миколи Васильовича.  На зустріч були запрошені:  районний військовий комісар Демиденко О.А., начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Піщик Т.В. Діти подякували військовим за розповідь,  вручили листівки та подарунки виготовлені своїми руками.