пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

English is funny!


Районна бібліотека для дітей взяла участь у всеукраїнському проекті Тиждень англійської мови», який проходив  з 12-го по 18-те грудня. Бібліотекарі підготували  книжкову поличку «Англійські письменники - дітям» та книжково-ілюстративну виставку «Цікава англійська». Користувачі Інтернет-центру переглянули    відеопрезентацію «Велика Британія»,  мультфільм «Три ведмеді» на англійській мові, пограли в ігри «Вивчаємо англійську мову» та «Збери слова».

         16 грудня у читальній  залі бібліотеки було проведено годину англійської мови «Англійська – це весело!», на яку завітали учні 4-А та 4-В класів зі своїми класоводами та вчителем англійської мови Тюковою Ольгою Сергіївною.
Бібліотекарі запропонували школярам  цікаві ігри з англійської мови. Діти були дуже активні,  навіть ті, які не дуже полюбляють уроки англійської мови з задоволенням виконували різноманітні завдання, заробляючи бали. Найкращими знавцями англійської мови стали Рагімова Діана та Штука Сергій. Майже наздогнали лідерів  Собко Вероніка, Пилипенко Юля та Токарчук Рома.  На завершення заходу діти переглянули відеокліп на дитячу пісню «If you are happy and know» у виконанні гурту «Малдіви». Дівчатка підспівували та підтанцьовували виконавцям.








Немає коментарів:

Дописати коментар