пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

Дитяча бездоглядність і безпритульність — одна з найактуальніших і найболючіших проблем сучасного суспільства. З’явилась нова категорія дітей, яких звично називають “дітьми вулиці”.
Хтось народжується щасливим, а комусь доводиться переживати складні обставини долі. Відсутність батьківського тепла, маминої колискової, родинного затишку, іграшок та подарунків на свята від рідних та близьких людей – все це понівечене життя соціально посиротілих дітей.



4 грудня у Голованівській районній бібліотеці для дітей проведено інформаційний діалог на тему «Діти вулиці». Запрошені,  учні 7-Б класу НВК Голованівської ЗШ І-Шст. ім. Т. Г. Шевченка – гімназії,  переглянули відео «Безпритульні діти»  та висловили свої думки з приводу побаченого.  Діти також прочитали та обговорили уривки з книги Л.Ніцой «Зомба».



Прочитай цю книгу. Ти дізнаєшся  про тяжку долю хлопчика Сашка, якого вуличні діти прозвали Зомбою. На маленьку дитячу долю випали нелегкі випробування. Та попри жорстокість і байдужість дорослих, знайдеться добре серце, яке прихистить дитину-сироту.


Немає коментарів:

Дописати коментар