середу, 15 березня 2017 р.

"Читайбус: читаю я, читаємо ми, 
читають всі!"
З ініціативи заступника голови Голованівської райдержадміністрації Бугаєнко О.П. працівниками Голованівської  районної бібліотеки для дітей  розроблено бібліотечну програму «Читайбус: читаю я, читаємо ми, читають всі!», метою якої є заохочення дітей до систематичного читання задля постійного підвищення рівня особистого розвитку,   просування кращих зразків літератури у сферу дитячого читання та забезпечення  учнів цікавими, бібліотечно-розважальними заходами, під час їхнього повернення зі школи додому.
 
        Програма розрахована на  дітей з віддалених сіл, які під’їжджають до базових шкіл району шкільними автобусами. Бібліотекарі районної бібліотеки для дітей та Межирічківської, Молдовської, Перегонівської сільських бібліотек проводитимуть заходи з популяризації книг на зупинці та під час руху автобусів.
14 березня відбувся перший захід в рамках програми - «Патріотичні читання» для дітей  які під’їзджають з сіл Шепилове, Олександрівка та  Вербове. Завідуюча Голованівською районною  бібліотекою  для дітей  О.Коверко презентувала  дітям  молодшого шкільного віку книги «Незалежність України» та «Героям слава! Розповіді про героїв фронту і тилу», а  дітям середнього та старшого шкільного віку – «Наш захисник. Ми хочемо жити в мирі» та   книгу Микити Кашницького «Уроки мужності».   
Олена Олександрівна  також  познайомила школярів  з  історією районної бібліотеки для дітей, розповіла про послуги, які надає бібліотека своїм користувачам та роздала дітям  книжкові закладки-запрошення  до бібліотеки. 





Немає коментарів:

Дописати коментар