пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

ІСТОРІЯ МОГО РОДУ
Із віку в вік, із покоління в покоління складається, пишеться і переповідається історія держави, міст, сіл. Віками складалася і передавалася від діда – прадіда до дітей – онуків історія кожного роду. Чим довше живе людина на світі, тим частіше звертається до першоджерел роду свого, а вдумливо досліджуючи своє родинне дерево, переконується, що доля однієї людини тісно переплітається з історичною долею всієї держави.
        
28 квітня у районній бібліотеці для дітей Олександр Никифорович Панченко презентував свою книгу «Історія мого роду». Олександр Никифорович народився і виріс у селищі Голованівськ, закінчив Голованівську середню школу№1 імені Т.Г.Шевченка. У 1972 році з відзнакою закінчив Харківський юридичний інститут. Майже все своє трудове життя працював суддею. За високий професіоналізм О.Н.Панченко неодноразово отримував різні відзнаки, йому присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

Цікаво та захоплююче розповідав Олександр Никифорович про своє дитинство, про мрію стати суддею, про історію написання книги, зачитав цікаві факти з історії Голованівська та познайомив шестикласників з професією юриста.
Учні  6-А класу та їх класний керівник Л.М.Богачук подякували  Олександру Никифоровичу за цікаву розповідь та вручили йому квіти.
 Олександр Никифорович подарував бібліотеці книгу з гарними побажаннями: 
"Моїм юним землякам - читачам Голованівської районної бібліотеки для дітей з побажаннями щастя, миру та добра. Читаєте, навчайтеся, досягайте мрій. Бережіть Україну, любіть рідне селище Голованівськ!"



Немає коментарів:

Дописати коментар