четвер, 11 квітня 2019 р.

Кращі читачі Голованівського району

10 квітня у Голованівській районній бібліотеці  для дітей відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019».
З вітальними словами та побажаннями успіху і перемоги до дітей звернулася  начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини РДА Піщик Т.В.
Оцінювало конкурсантів компетентне журі: голова - Рибак І.А. – методист відділу освіти, молоді та спорту РДА; члени журі - Гончарук О.І.- методист відділу освіти, молоді та спорту РДА, Коверко О.О. – завідуюча Голованівською районною бібліотекою для дітей.
За почесне звання «Суперчитач  Голованівського району» змагалися переможці І етапу:
Шевчук Олена (с Розкішне)
Ткаченко Ірина (смт Побузьке)
Крива Олександра (с. Перегонівка)
Гірник Ілля (с. Журавлинка)
Мамонтова Надія (с. Красногірка)
Барабаш Ольга( с.Наливайка)
Учасники конкурсу продемонстрували ерудицію та знання літератури у конкурсних змаганнях: «Ерудит» ,  «Моя улюблена книга»  та представили журі свої читацькі щоденники.
Усі учасники районного етапу конкурсу отримали нагороди та приємні сюрпризи. Звання «Суперчитач  Голованівського району» виборола Шевчук Олена – учениця 7-Б класу Голованівського ліцею ім. Т.Г.Шевченка. Вона представлятиме наш край в обласному етапі Конкурсу «Книгоманія-2019» у м. Кропивницький. Бажаємо їй успіху та перемоги!





Немає коментарів:

Дописати коментар