четвер, 9 червня 2022 р.


 

                                                  Історії-засинайки

Діти страждають під час війни, навіть якщо перебувають у безпечних зонах. Їм важко зрозуміти, чому життя так різко змінилося, нелегко звикнути, що гудуть сирени і треба багато часу проводити в укриттях. Якщо ви в укриттях, бомбосховищах чи в евакуації психологи радять читати дітям книжки. Книжки заспокоюють, заколисують, знижують тривожність.

Пропонуємо прочитати з дітьми  книгу «Казки на ніч». Цікаві та ще й повчальні казки про зеброчку Зеню, бобреня Боббі, черепашку Чіко, комп’ютерну мишку Риту, а ще про автомобільчика Бібі та всіх-всіх-всіх написала для дітей Люсі Робін. Усім буде цікаво дізнатися про пригоди – іноді кумедні, іноді каверзні, але завжди захопливі, - які трапляються з героями казок. Головне, що всі історії закінчуються добре: кожен знаходить щирих друзів.

Дітям  дошкільного віку радимо прочитати  збірочку казок «Милі казки на добраніч». Вісім чудових, зворушливих і повчальних історій на сон «прийдешній». Кожна казка ідеально підходить для сімейного читання, а події в ній розгортаються саме так, щоб  малюк, перш, ніж поринути в сон, встиг дізнатися, чим усе закінчилося. Серед  героїв обов’язково знайдеться улюбленець усієї сім’ї.  

Немає коментарів:

Дописати коментар